Kohuvuotaja julkaisi kuvan Googlen seuraavasta Nexus-puhelimesta

Manu Pitkänen
14. lokakuuta, 2014 18:55

Vaikka Evan Blass (alias @evleaks) ilmoittikin kesällä lopettavansa teknologiavuotojen tehtailun ja keskittyvänsä jatkossa johonkin muuhun, on hän tänään julkaissut lehdistökuvan tulevasta Nexus-puhelimesta.
Kyseessä Android L -käyttöjärjestelmällä ja 5,92 tuuman näytöllä varustettu "Nexus 6" -puhletti. Kuten jo Android Policen vuotojen kautta on saatu tietää, on Motorolan kehittämä puhelin saanut ulkonäköönsä hyvin paljon vaikutteita aiemmin julkaistusta Moto X:stä. Puhelimesta löytyy esimerkiksi eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet ja reunoista pilkistävien antennijuovien perusteella Nexus 6:n rungossa käytettäisiin myös metallia.
Nexus 6:n näytön resoluution kerrottu olevan QHD-luokkaa (2560x1440 pikseliä). Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 805 -suoritin ja kolme gigatavua keskusmuistia. Valokuvaukseen ja videoiden tallentamiseen on valittu 13 megapikselin pääkamera ja kahden megapikselin etukamera.
Hiljattain verkkoon on vuotanut myös muutamia uusia Android-mainoksia, joten Nexus 6 tai HTC:n kehittämän Nexus 9 -tabletin julkaisu tuskin on enää kaukana.

What a depressing few days. I remember 1 thing that used to make me feel better, tho. No mark in deference to Nexus. pic.twitter.com/76zhSfu8rJ

-- Evan Blass (@evleaks) October 14, 2014

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Google Nexus Android L Google Nexus X Google Nexus 6
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.