Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvuodoistaan tunnettu @evleaks jäi eläkkeelle

Sami Koivunen

Puhelinvuodoistaan tunnettu @evleaks jäi eläkkeelle
Luotettavista vuodoistaan tunnettu @evleaks kertoi sunnuntaina lopettavansa uransa merkittävänä mobiilialan vuotajana.

Oikealta nimeltään Evan Blassina tunnettu @evleaks vuoti kaksi vuotta kestäneellä ajanjaksolla lukuisia mm. Samsungin, HTC:n, Nokian, Microsoftin ja LG:n tuotteita ennen aikojaan ja ilman lupaa. Vuotoja on esitelty lähes jokaisella alan sivustolla ja nimi lienee kaikille alaa seuraaville tuttu. Blassin Twitter-tilille seuraajia on tähän mennessä kertynyt 187 tuhatta.

The Next Webille antamassaan haastattelussa Blass kertoo siirtyvänsä nyt muiden haasteiden pariin. Blassilla ei ole aikomuksia tehdä paluuta ja lopettamisen pääasialliseksi syyksi hän kertoo vaikeudet lyödä rahoiksi Twitter-vuodoilla. Edes joitakin kuukausia sitten esitelty verkkosivusto ja sponsoroidut twiittaukset eivät riittäneet vakuuttamaan Blassia riittävästä tulonlähteestä tulevaisuutta ajatellen.Blass kertoi suosikkivuotonsa olleen HTC M8 Prime, joka ei lopulta tule todennäköisesti koskaan näkemään päivänvaloa. Haastattelussa Blass kertoi lisäksi uran merkittävänä vuotajana aiheuttaneen jonkin verran kismaa suuryhtiöiden kanssa ja todellisen identiteetin paljastumisen olleen henkisesti merkittävä haaste. @evleaksin vuotojen suuren luotettavuuden salaisuudesta kysyttäessä vastauksena oli odotettu "hyvät lähteet, hyvät kollegat ja paljon onnea"

The Vergen viimevuotisessa artikkelissa Blassin kerrottiin sairastavan jatkuvasti kehittyvää MS-tautia.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.