Jolla ja Rovio julkaisivat yhteistyössä Angry Birds -launcherin Androidille

Sami Koivunen
19. lokakuuta, 2014 19:08

Suomalaiset mobiilialan yritykset Jolla ja Rovio ovat yhdistäneet voimansa lanseeratakseen Androidille Jollan Sailfishiin pohjautuvan Angry Birds Stella Launcherin.
Angry Birds Stella Launcher pohjautuu vahvasti Jollan kesällä esittelemään Jolla Launcheriin. Jollan tarjoamien ominaisuuksien lisäksi launcher sisältää Stella-taustakuvan, Angry Birds -teeman mukaiset soittoäänet ja rajoittamattoman pääsyn Rovion ToonsTV-sisältöön.

Yli kolme miljardia näyttökertaa saavuttaneen Toons.tv:n fantastinen sisältö on nyt vain yhden pyyhkäisyn päässä.
Nyt kun Angry Birds Toons Season 2 ja Angry Birds Stella -animaatiosarja ovat pian tulossa, olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota Angry Birds Stella Launcher -tuotteen Android-laitteita käyttäville faneillemme, yhdessä Jollan kanssa.
Rovion Mighty Eagle ja markkinointijohtaja Peter Vesterbacka.

Angry Birds Stella Launcher on erinomainen esimerkki siitä miten Jolla Launcher ja sen Sailfish OS -ympäristö soveltuu Rovion Angry Birdsin kaltaisille brändeille.
Pitkäaikainen yhteistyömme Rovion kanssa on ollut hieno matka, ja olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme julkistaa tämän ainutlaatuisen Jolla Launcher -version Angry Birds -faneille.
Jollan perustajiin lukeutuva Sami Pienimäki.

Angry Birds Stella Launcherin voi ladata kiinalaisista Taobao- ja UC-sovelluskaupoista. Sovelluksen kerrotaan saapuvan myös muihin sovelluskauppoihin lähiaikoina.
Launcher vaatii Android 4.3:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmän, 4-5,5 tuuman näytön ja kaksi gigatavua RAM -muistia.

Lue myös nämä
Tägit
Android Rovio Angry Birds sovelluskauppa Jolla Angry Birds Toons mobiilisovellukset Angry Birds Stella Launcher Jolla Launcher Angry Birds Stella Launcher
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.