Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollalta Android Launcher - tänään ensimmäisille testaajille

Valtteri Ahonen

Jollalta Android Launcher - tänään ensimmäisille testaajille
Jolla on tänään päästänyt kehittämänsä Android-kotinäkymäsovelluksen jakoon ensimmäisille alpha-testaajille. Mukaan testaamaan pääsee noin sata hakijaa.

Jolla Launcher tarjoaa Android-käyttäjille Jollan omasta Sailfish-järjestelmästä tutun käyttökokemuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa siis graafista teemaa sekä kosketustoimintoja. Asiasta kertoi Jollasuomi.fi.

Ensisijaisesti sovellus on tarkoitettu Nexus 4 ja Nexus 5 -puhelimille, joihin on asennettuna Androidin 4.3-versio tai sitä uudempi järjestelmä. Sovellus toiminee mainiosti myös lukuisissa muissa puhelinmalleissa, mutta Jolla varoittaa arvaamattomista ongelmista, joita muiden puhelinten kanssa saattaa ilmetä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja