Suomalainen iOS-peli Zombie Catchers keräsi alle viikossa miljoona latausta

Sami Koivunen
9. marraskuuta, 2014 18:58

Suomalaisen Two Men and a Dog -peliyhtiön iOS:lle valmistama Zombie Catchers on kerännyt alle viidessä päivässä yli miljoona latausta. Asiasta uutisoi Talouselämä.
Aiemmin tänä vuonna vastaavaan ovat kyenneet suomalaispeleistä Grand Crun Supernauts ja Seriouslyn Best Fiends. Zombie Catchersin hyvän alkumenestyksen osasyynä lienee se, että App Store nosti sen esille parhaiden uusien pelien kategoriassa.
Zombie Catchers julkaistiin viime viikolla. Peliä ovat kehittäneet aiemmin digimarkkinointitoimisto White Sheepissä työskennelleet Matti Kallonen ja Aleksi Räisänen. He myös muodostavan zombipelin takaa löytyvän Two Men and a Dog -peliyhtiön. Kallonen ja Räisänen tekivät pelin lähes kokonaan kahdestaan puolentoista vuoden aikana.

Monet yrittävät nykyään kopioida menestyspelejä. Me halusimme luoda vahvan ja mielenkiintoisen maailman. Kun ei ollut rutiinia pelialalta, uskalsi kokeilla hullultakin tuntuvia juttuja.
Matti Kallonen talouselama.fi:ssä.

Zombie Catchersissä pelaaja ohjaa avaruusolentoja, jotka pyrkivät siivoamaan maapallon sen vallanneista zombeista. Peli on ilmainen, mutta pelin sisällä on mahdollista ostaa esineitä rahaa vastaan.

Lue myös nämä
Tägit
pelit mobiilisovellukset mobiilipelit Zombie Catchers Two Men and a Dog
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.