Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ex-Roviolaisten perustama Seriously julkaisi Best Fiends -pelin iOS:lle

Sami Koivunen

Ex-Roviolaisten perustama Seriously julkaisi Best Fiends -pelin iOS:lle
Roviolta lähteneiden Petri Järvilehdon ja Andrew Stalbowin vuosi sitten perustama Seriously on julkaissut ensimmäisen mobiilipelinsä.

Aiempien odotusten mukaisesti Best Fiends on yhdistelmä pulmanratkaisua ja roolipelaamista, missä ötökkähyvisten tehtävänä on raivata tiensä etanaviholaisten läpi Mount Boomille. Peli muistuttaa osin suosittua Candy Crush Saga -peliä, mutta sisältää lisäksi roolipelielementin.

Ennen Seriouslyn perustamista Järvilehto työskenteli Rovion pelistudion johtajana ja sitä ennen Remedyn luovana johtajana. Stalbow on puolestaan vastannut Roviolla kaupallisesta strategiasta ja työskennellyt aiemmin mm. 20th Century Fox -elokuvayhtiön mobiiliyksikössä. Lisäksi Seriouslyn palkkalistoilta löytyy mm. Philip Hickey, joka työskenteli aiemmin Rovion markkinointijohtajana.

Best Fiends on tulossa ilmaisena latauksena App Storeen, mutta peli sisältää mahdollisuuden in-app-ostoihin. Peli julkaistiin virallisesti tänään ja ei välttämättä ole vielä ladattavissa Suomessa, mutta asia korjaantunee lähitulevaisuudessa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja