Suomalaiselle hittipelille tulossa jatkoa – sai viiden miljoonan dollarin lisärahoituksen

Manu Pitkänen
18. marraskuuta, 2014 9:12

Hittipeli Best Fiendsin tänä syksynä iOS-laitteille julkaissut suomalainen peliyhtiö Seriously kertoo saaneensa viisi miljoonaa dollaria lisärahoitusta nykyisiltä sijoittajilta. Viime vuonna perustettu yhtiö on kerännyt tähän mennessä sijoittajilta 10 miljoonaa euroa, mutta lisää on luvassa, sillä yhtiö aikoo järjestää vuodenvaihteen tienoilla Series A -rahoituskierroksen.
Best Fiends -peliä ladattiin sen julkaisuviikolla yli miljoona kertaa ja se valittiin lokakuussa App Storen parhaimmistoon. Uusien sijoitusten turvin Seriouslyn on tarkoitus kehittää jatko-osa ensimmäiselle pelilleen. Trilogiaksi suunnitellun pelisarjan toinen osa julkaistaan nykyisten suunnitelmien mukaan ensi vuonna, mutta vielä ei kerrottu mille alustoille se aiotaan julkaista (ts. tuodaanko peli Androidille).
Seriouslyn Best Fiends -pelin ydin on yhdistä kolme -tyyppiset pelit, joita voi ratkoa erilaisten ötökkähahmojen avulla. Hahmovalinnoista riippuu kuinka hyvin annettu tehtävä ratkeaa.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone App Store Apple iPad mini Apple iPad mobiilisovellukset Apple iPad Air mobiilipelit Best Fiends Seriously Apple iPad Air 2 Apple iPad mini 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.