Superedulliselle huippupuhelimelle tulossa jatkoa: Uusia huhuja OnePlus Onen seuraajasta

Manu Pitkänen
24. marraskuuta, 2014 17:16

Tänä vuonna myyntiin tullut OnePlus One on hintansa puolesta tämän vuoden kiinnostavin Android-puhelin, mutta sen saatavuus on jäänyt kovin heikoksi. Puhelimen osto-oikeutta odottamaan jääneiden harmiksi tai iloksi huhumylly OnePlussan seuraavan puhelimen tiimoilta on lähtemässä käyntiin.
Jo syyskuussa OnePlus paljasti Redditissä pidetyn AMA-session yhteydessä, että yhtiö aikoo esitellä uuden puhelimen ensi vuoden keväällä tai kesällä (Q2 tai Q3). Käyttäjiltä saadun palautteen takia harkinnassa on tehdä seuraavasta mallista hieman pienempi kuin nykyinen One.
Uusin vuoto ei kerro oikein mitään konkreettista tulevan laitteen yksityiskohdista, minkä takia se vaikuttaa lähinnä suunnitellulta paljastukselta hypen ylläpitämiseksi. OnePlus osoitti jo keväällä osaavansa hyödyntää tehokkaasti verkkoa ja sosiaalista mediaa tuotteensa markkinoinnissa.
Business Insiderin kautta vuodettujen tietojen mukaan OnePlus aikoisi tehdä seuraavasta puhelimesta muokattavamman erilaisten StyleSwap-kuorien avulla. Nykyistä Onea myydään mustana ja valkoisena, minkä lisäksi sitä on esitelty puu-, farkku- ja kevlar-kuvioituina erikoismalleina. Business Insiderin mukaan OnePlus käyttäisi seuraavassakin puhelimessa aggressiivista hinnoittelua ja raudan suhteen luvassa on "yllätyksiä".

Lue myös nämä
Tägit
Android CyanogenMod OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.