Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus Onen seuraaja tulossa vajaan vuoden päästä

2
Manu Pitkänen

OnePlus Onen seuraaja tulossa vajaan vuoden päästä
OnePlussan edustajat ovat paljastaneet Redditissä järjestetyssä Ask Me Anything -sessiossa, että yhtiö suunnittelee uuden puhelimen julkaisua ensi kesän tietämillä.

"OnePlus Twon" arvioitu julkaisuajankohta on ensi vuoden toisella tai kolmannella kvartaalilla eli huhti–syyskuun aikoihin. Puhelimesta löytynee modifioitu Android L -käyttöjärjestelmä, mutta rautaominaisuuksista ei ole vielä kerrottu yksityiskohtaisia tietoja.
Tällä hetkellä OnePlus One -puhelinta ei voi ostaa kuin kutsujärjestelmän kautta, mutta jatkossa puhelimia voi ostaa ennakkotilaamallla. Jää nähtäväksi edetäänkö OnePlus Twon tapauksessa samoilla askelmerkeillä vai vapautetaanko puhelin yleiseen myyntiin heti.

AMA-sessiossa oneplussalaiset kertoivat yhtiön olevan kiinnostunut myös muista tuotekategorioista, kuten älykelloista. Vielä ei ole kuitenkaan varmaa tullaanko markkinoilla näkemään OnePlus-tabletteja tai -älykelloja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Ralle_ (vahvistamaton)

2

Käyttöjärjestelmän versiota on tässä vaiheessa vielä turha spekuloda, koska ensi keväänä/kesällä Android L (5.0) on jo vanha. Toivottavasti uudessa mallissa on pienempi näyttö, sillä 5,5" on vähän liian iso. Takakameran toivoisi kuvaavan vain sen alueen mitä ruudulla näkyy.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja