Jolla-puhelimen hintaa laskettiin roimasti – yhtiö keskittyy nyt tablettiin

Sami Koivunen
30. joulukuuta, 2014 21:48

Suomalaisen Jollan valmistaman Jolla-puhelimen hintaa on laskettu sadalla eurolla. Puhelimen voi saada omakseen nyt 249 eurolla.
Suomalaisyhtiö alensi hintaa puhelinta myyvässä verkkokaupassaan viime lauantaina. Jolla järjesti jo aiemmin syksyllä ja alkutalvella erilaisia kampanjoita, joissa puhelimen hintaa laskettiin nykyiselle tasolle. Jollan viestintäjäjohtaja kommentoi muutoksia Digitodaylle.


Meillä oli syksyn aikana muutamia hinnoitteluun liittyviä kampanjoita, joissa testattiin sadan euron alennusta. Muutenkin tutkimme älypuhelimien hintoja, ja päätimme sitten muuttaa hintaa.
Kampanjat toimivat erittäin hyvin. Päätös ei toki liity vain niihin, vaan tutkimme myös yleisesti älypuhelinten hinnoittelua.
Jollan viestintäjohtaja Juhani Lassila Digitodayn haastattelussa.

Lassila kertoi samalla Jollan keskittyvän nyt Slush-tapahtumassa esiteltyyn tablettiin. Tabletti keräsi Indiegogossa järjestetyssä joukkorahoituskampanjassa yli 1,8 miljoonaa dollaria. Lassilan mukaan uutta puhelinta ei ole luvassa ainakaan lähitulevaisuudessa.

Meillä on 120 hengen organisaatio, joten meillä ei ole mahdollisuutta kehittää useita laitteita samaan aikaan.
Tietenkin on tulevia tuotesuunnitelmia, mutta niistä ei voida vielä kertoa.
Jollan viestintäjohtaja Juhani Lassila Digitodayn haastattelussa.

Jolla on edelleen päivittänyt puhelimessa olevaa Sailfish-käyttöjärjestelmää aktiivisesti. Arvostelumme puhelimesta voi lukea täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Jolla Sailfish Jolla Tablet
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.