HTC:n seuraavan huippupuhelimen ominaisuuksia paljastui

Manu Pitkänen
19. tammikuuta, 2015 9:23

HTC lähetti viime viikon puolella kutsuja medianedustajille maaliskuun 1. päivä järjestettävään julkistustilaisuuteen, jossa Endgadetin tietojen mukaan nähtäisiin myös One (M8) -älypuhelimen seuraaja. Bloombergin mukaan HTC aikoo tosiaan esitellä M9-koodinimellä kutsutun laitteen MWC-messujen aikaan maaliskuussa.
M9:ssä on keskitytty erityisesti valokuvaus- ja ääniominaisuuksiin. Bloombergin lähteiden mukaan HTC olisi siirtynyt puhelimessa tarkempaan 20 megapikselin kennoon. Parin viime vuoden ajan One-puhelimissa on käytetty isoilla pikseleillä varustettuja ja alhaisen tarkkuuden kennoja. Tämä niin sanottu "UltraPixel-tekniikka" ei häviä täysin M9:stä, vaan isokokoisia pikseleitä on tarkoitus käyttää etupuolen kamerassa.
Uutuuspuhelimesta löytyy myös Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, "edistyneitä videokuvausominaisuuksia" ja tuki Dolby 5.1 -äänille. Designiltaan ja kooltaan M9:n muistuttaa viime vuoden One (M8):aa. Bloombergin uutinen ei paljasta onko HTC päättänyt hylätä Duo Camera -kaksoiskameran vai ei.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC HTC Sense HTC One HTC One (M8) Qualcomm Snapdragon 810 HTC One (M9)
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.