Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC valmistautuu jo: Uuden huippuälypuhelin julkistuspäivä selvisi

Manu Pitkänen

HTC valmistautuu jo: Uuden huippuälypuhelin julkistuspäivä selvisi
HTC on aloittanut valmistautumisen maaliskuun alun MWC-mobiilimessuihin poikkeuksellisen aikaisin lähettämällä medioille jo kutsuja tulevaan lehdistötilaisuuteen, jossa Engadgetin tietojen mukaan aiotaan esitellä mikäpäs muukaan kuin HTC One (M8):n seuraaja.

Maaliskuun ensimmäinen päivä järjestettävän tilaisuuden one-liner on kutsun mukaan "utopia in progress". Sanoman sisältöä voi jokainen yrittää arvuutella. Jonkinlainen piiloviesti kirjoituksesta on kuitenkin löydetty, sillä päällekkäin menevät rivit näyttäisivät muodostavan o-kirjaimista kahdeksikon. Ehkä tämä on viittaus jonkinlaiseen kaksoiskameraan, jota HTC käytti HTC One (M8):ssa.

HTC:n kuvauspomo lupaili viime vuonna, että yhtiö voisi esitellä optisella zoomilla varustetun älypuhelimen 12–18 kuukauden sisällä. Kenties HTC:lla on päädytty käyttämään Corephotonicsin kehittämää kaksoiskamerazoomausta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja