Kuvissa: Tällä puhelimella HTC haastaa Galaxy S6:n

Manu Pitkänen
21. tammikuuta, 2015 10:51

HTC:n seuraavan sukupolven One-älypuhelimen teknisiä tietoja paljastui viime viikolla Bloombergin julkaiseman jutun kautta. Bloombergin mukaan puhelin muistuttaa ulkoisesti aiempia One-malleja.
Ranskalaisen Nowhereelse.fr-blogin julkaiseman kuvan perusteella (sikäli kun se on aito) näyttäisi siltä, että tuleva One (M9) on tosiaan kuin edeltäjänsä. Parhaiten One (M9):n erottaa aiemmista malleista takakamerasta. One (M8):ssa käytettiin kahdesta kamerasta koostuvaa Duo Camera -järjestelmää, mutta siitä on nyt hankkiuduttu eroon. Tilalle on Bloombergin tietojen mukaan tullut 20 megapikselin kenno.
Eteenpäin osoittavista stereokaiuttimista ei ole luovuttu. Nowhereelse väittää uudesta Onesta löytyvän 13 megapikselin etukamera, mutta tieto vaikuttaisi olevan ristiriidassa Bloombergin esittämien tietojen kanssa. Bloombergin mukaan uudessa Onessa käytettäisiin etupuolella UltraPixel-kameraa.
HTC One (M9):ssä odotetaan olevan Snapdragon 810 -suoritin ja noin viiden tuuman Full HD -näyttö. Käyttöjärjestelmänä käytetään Android 5.0 Lollipopia, jonka päälle on lisätty Sense 7 -käyttöliittymä.


Lue myös nämä
Tägit
Android HTC HTC One (M8) HTC One (M9)
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.