Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n seuraavan huippupuhelimen ominaisuuksia paljastui

1
Manu Pitkänen

HTC:n seuraavan huippupuhelimen ominaisuuksia paljastui
HTC lähetti viime viikon puolella kutsuja medianedustajille maaliskuun 1. päivä järjestettävään julkistustilaisuuteen, jossa Endgadetin tietojen mukaan nähtäisiin myös One (M8) -älypuhelimen seuraaja. Bloombergin mukaan HTC aikoo tosiaan esitellä M9-koodinimellä kutsutun laitteen MWC-messujen aikaan maaliskuussa.

M9:ssä on keskitytty erityisesti valokuvaus- ja ääniominaisuuksiin. Bloombergin lähteiden mukaan HTC olisi siirtynyt puhelimessa tarkempaan 20 megapikselin kennoon. Parin viime vuoden ajan One-puhelimissa on käytetty isoilla pikseleillä varustettuja ja alhaisen tarkkuuden kennoja. Tämä niin sanottu "UltraPixel-tekniikka" ei häviä täysin M9:stä, vaan isokokoisia pikseleitä on tarkoitus käyttää etupuolen kamerassa.

Uutuuspuhelimesta löytyy myös Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, "edistyneitä videokuvausominaisuuksia" ja tuki Dolby 5.1 -äänille. Designiltaan ja kooltaan M9:n muistuttaa viime vuoden One (M8):aa. Bloombergin uutinen ei paljasta onko HTC päättänyt hylätä Duo Camera -kaksoiskameran vai ei.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

...isokokoisia pikseleitä on takroitus käyttää etupuolen kamerassa.


Mielenkiintoinen ratkaisu, onko takana pikseleiden pieneneminen markkinapaineiden takia vai kyse kompentti saatavuudesta / rahasta. Olis toivonut että haluttu(?) pikselilisäys olisi tehty muulla tavoin.

No etupuolella sentäs hyödyntävät, ja luulis myös edut näkyvät, varsinkin jos käyttää "videoon" vain näyttö "kuvausvalona". pistävätköhän myös vakaimen.

Voi tietekin olla liiantoiveikasta, ja isot pikselitkin kutistuu puoltavaihtaessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja