Lumia-lippulaivoja tulossa vasta vuoden lopulla

Manu Pitkänen
2. maaliskuuta, 2015 10:44

Lippulaiva-Lumian esittelystä on vierähtänyt jo yli vuosi (Lumia Icon, lanseerattiin maailmanlaajuisesti myöhemmin Lumia 930 -nimellä), eikä Stephen Elop lupaa pikaista helpotusta uuden huipputason Lumiaa odottavien piinaan.
MWC-messuilla Lumia 640- ja Lumia 640 XL -puhelimet esitelleen Stephen Elopin mukaan uusia Lumioita nähdään lisää kun Windows 10 valmistuu myöhemmin tänä vuonna ja samalla maailmalle on tarkoitus esitellä uusia high-end-älypuhelimia. Puhelinmarkkinoinnin johtaja Neil Broadley vahvisti The Vergelle, että Microsoft esittelee lippulaivapuhelimia Windows 10:n valmistumisen jälkeen.
Windows 10:n puhelinversion odotetaan valmistuvan joskus loppukesän ja alkusyksyn tienoilla. Lumia-lippulaivapuhelimia voitaisiin siis nähdä syys-lokakuun tietämillä. Jää nähtäväksi aikooko Microsoft julkaista seuraajan vain Lumia 930:lle, vai onko suunnitteilla sen lisäksi myös Lumia 1020:n seuraaja.
Julistuksellaan Elop halusi viestiä, että Microsoft on edelleen sitoutunut kehittämään terävimpään kärkeen sijoittuvia puhelimia, vaikka viime aikoina yhtiöltä onkin nähty lähinnä 100–200 euron älypuhelimia.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows 10 Windows Phone Microsoft Lumia MWC 2015
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.