>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi lisää edullisia älypuhelimia: Lumia 640 ja 640 XL

1
Manu Pitkänen

Microsoft julkaisi lisää edullisia älypuhelimia: Lumia 640 ja 640 XL
Stephen Elop esitteli tänään MWC-messuilla uuden edullisten älypuhelimien hintaluokkaan sijoittuvan Lumia 640 -älypuhelimen.

Microsoft Lumia 640:ssä käytetään viisituumaistan HD-näyttöä ja 2500 milliampeeritunnin akkua. Näiden lisäksi puhelimessa on kahdeksan gigatavua tallennusmuistia ja automaattisella HDR-kuvaustilalla varustettu kahdeksan megapikselin kamera. Puhelimen 3G-version suositushinta on 139 euroa (LTE-version hinta on 159 euroa).

Lumia 640:stä tulee saataville myös isommalla 5,7 tuuman näytöllä varustettu XL-versio, josta löytyy myös isompi akku sekä 13 megapikselin kamera. Lumia 640 XL:n 3G-version suositushinta on 189 euroa (LTE-versio 219 euroa).

Molempien puhelimien myynti alkaa huhtikuussa (päivitettävissä myöhemmin Windows 10:een). Uusien Lumia 640 -puhelimien ostajat saavat laitteen lisäksi Office 365 -tilauksen vuodeksi, Office-lisenssin PC:lle/tabletille ja teratavun edestä OneDrive-tallennustilaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

TaioJ
TaioJ

1

Siinä missä lippulaivojen hinnat nousee, microsoft laskee omien malliensa hintoja. Tuosta vähentää officen osuuden niin ollaan jo melkein alle lumia 535:n hinnan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.