Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi lisää edullisia älypuhelimia: Lumia 640 ja 640 XL

1
Manu Pitkänen

Microsoft julkaisi lisää edullisia älypuhelimia: Lumia 640 ja 640 XL
Stephen Elop esitteli tänään MWC-messuilla uuden edullisten älypuhelimien hintaluokkaan sijoittuvan Lumia 640 -älypuhelimen.

Microsoft Lumia 640:ssä käytetään viisituumaistan HD-näyttöä ja 2500 milliampeeritunnin akkua. Näiden lisäksi puhelimessa on kahdeksan gigatavua tallennusmuistia ja automaattisella HDR-kuvaustilalla varustettu kahdeksan megapikselin kamera. Puhelimen 3G-version suositushinta on 139 euroa (LTE-version hinta on 159 euroa).

Lumia 640:stä tulee saataville myös isommalla 5,7 tuuman näytöllä varustettu XL-versio, josta löytyy myös isompi akku sekä 13 megapikselin kamera. Lumia 640 XL:n 3G-version suositushinta on 189 euroa (LTE-versio 219 euroa).

Molempien puhelimien myynti alkaa huhtikuussa (päivitettävissä myöhemmin Windows 10:een). Uusien Lumia 640 -puhelimien ostajat saavat laitteen lisäksi Office 365 -tilauksen vuodeksi, Office-lisenssin PC:lle/tabletille ja teratavun edestä OneDrive-tallennustilaa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

TaioJ
TaioJ

1

Siinä missä lippulaivojen hinnat nousee, microsoft laskee omien malliensa hintoja. Tuosta vähentää officen osuuden niin ollaan jo melkein alle lumia 535:n hinnan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja