Samsungilta videovastaus Galaxy S6:n taipumisongelmaan

Matti Robinson
6. huhtikuuta, 2015 12:58

Samsung piikitteli Applea sen uusien iPhone-mallien bendgatesta viime vuoden lopulla ja jopa Galaxy S6:n esittelytilaisuudessa. Viime viikolla vakuutuksia tarjoava SquareTrade osoitti, että myös Galaxy S6 edge taipuu, kuten iPhone. Onko Samsungilla siis edessään oma bendgate?
SamsungTomorrow on julkaissut YouTubessa videon, jolla se osoittaa, että Galaxy S6 ei taivu taskussa normaaleissa olosuhteissa. Sen mukaan laitteet on testattu n. 36 kilon (80 lbf) voimaa vastaan ja ne säilyvät ehjinä. Tämä vastaa viiden 2B lyijykynän rikkomiseen vaadittavaa voimaa. Taskussa voimat ovat Samsungin mukaan maksimissaan n. 30 kilon (>70 lbf) luokkaa.
Aiemmassa SquareTraden videossa Galaxy S6 edge kuitenkin rikkoutui samassa 50 kilon (110 lbf) testissä kuin iPhone 6 Plus – vieläpä niin, että lasi hajosi. Testissä ei kuitenkaan testattu iPhonen heikkoa kohtaa joka löytyi nimenomaan volyyminappien kohdalta (kuvassa).
Näin ollen Galaxy S6:n bendgate voidaankin heittää romukoppaan, kunnes joku löytää siitä vastaavasti heikon kohdan, ja testaa sitä juuri iPhone 6 Plussan heikkoa kohtaa vastaan.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Samsung Apple iPhone Samsung Galaxy S6 bendgate Samsung Galaxy S6 Edge
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.