Microsoft julkaisi uuden korjaustyökalun rikkoutuneille Lumioille

Matti Robinson
20. huhtikuuta, 2015 16:15

Microsoft kertoi viime kuun lopussa laajentavansa Windows 10 Technical Preview -version saatavuutta lähes kaikille Lumia-laitteille ja julkaisi vihdoin testiversion vajaa pari viikkoa sitten.
Kuluttajat pääsevät testaamaan Windows 10:tä Lumia-laitteillaan ilmoittauduttua Windows 10 Insider -ohjelmaan. Mikäli testiversio ei kuitenkana kiinnosta hetken kokeilun jälkeen voi Windows 8.1:n asentaa takaisin laitteeseen.
Valitettavasti Lumia 500-sarjan laitteissa on havaittu bugi, joka rikkoo alustan Windows 8.1:n uudelleenasennuksen yhteydessä. Ongelma koskee Lumia 520, Lumia 521 ja Lumia 525 -malleja.
Tavallisesti Microsoftin Windows Phone Recovery Tool -työkalu korjaa rikkoutuneet asennukset, mutta tässä tapauksessa siitä ei ollut hyötyä mainituille Lumia-malleille. Microsoft on kuitenkin ollu tietoinen ongelmasta ja työstänyt korjausta.
Nyt Microsoft onkin julkaissut uuden työkalun jolla Lumia 5xx -mallit pitäisi saada pääosin taas toimintaan. Ohjelman voit ladata täältä. Niin kauan kunnes alkuperäinen ongelma on korjattu, niin Lumia 520:lle ja sen sisarmalleille Windows 10 Technical Preview ei ole saatavilla.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.