Microsoft esti Windows 10:n asetamisen Lumia 520:lle

3
Manu Pitkänen

Microsoft esti Windows 10:n asetamisen Lumia 520:lle
Microsoft julkaisi Lumioille Windows 10:n toisen ennakkoversion viikko sitten, mutta ohjelmistojätti on nyt vetänyt sen pois jakelusta Lumia 520:n (sekä Lumia 525:n/526:n) omistajilta.

Muutamat Windows 10:tä kokeilleet Lumia 520/525/526 -puhelimien omistajat ovat kertoneet älypuhelimen "brikkaantuvan" eli muuttuvan käyttökelvottomaksi jos käyttöjärjestelmän yrittää palauttaa takaisin Windows Phone 8.1:een Microsoftin tarjoamien työkalujen avulla. Ongelmia aiheuttavan vian ratkaisun ajaksi Microsoft on pättänyt estää väliaikaisesti Windows 10:n lataamisen edellä mainittuihin Lumia-malleihin.

Päivityksen kesketyksestä kerrottiin Microsoftin omalla Windows Insider Program -keskustelupalstalla.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Calileon
Calileon

1

…ja ennenkuin ensimmäinen iOS tai Android -trolli tulee komentoimaan erittäin fiksuna W10:n toimimattomuutta tulee todeta että kyseessä on ERITTÄIN varhainen Alpha -versio jota ei todellakaan suositella asennettavaksi siihen ainoaan käytössä olevaan luuriin.

Vastaa
TaioJ
TaioJ

2

Niin, mitään virallisia päivityksiähän nämä eivät ole. Insider ohjelma tarjoaa vain mahdollisuuden koekäyttää vai pitäisikö sanoa että testata windows 10 for phones versiota. Oikea käyttöjärjestelmäpäivitys tulee sitten joskus jouluna.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.