OnePlus paljasti tämän päivän yllätyksen

Matti Robinson
20. huhtikuuta, 2015 14:39

Tietynlaisen kulttiaseman saavuttanut kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus kiusoitteli loppuviikosta tämän päiväisellä paljastuksella. Arviot yleisesti olivat, että puhelinvalmistaja esittelee jonkin uuden laitteen, mutta toisin kävi.
Huhuissa odoteltiin kovasti edullisempaa versiota yhtiön suositusta OnePlus One -mallista, mutta sellaista ei vielä saatu. Sen sijaan yhtiöstä kerrottiin, että nyt Onea saa täysin ilman kutsua – eivätkä kutsut ole tulossa takaisin.
Vapaasti ostettavan Onen lisäksi yhtiö kertoi Onen vuosijuhlan kunniaksi, että se myy virallisen OnePlus-koiran valitsemia lisävarusteita alennuksella. Flip Cover -suojakuori ja näytönsuojat ovat siis tämän päivän ajan 75 prosentin alennuksessa.
Virallisessa blogissa kerrotaan, että vuoden taipaleen aikana One-puhelin on myynyt yli miljoona kappaletta ja startup on kasvanut yli 700 henkilöä työllistäväksi yritykseksi.
Vaikka Onen kohdalla luovuttiin nyt kutsuista, niin tuleva OnePlus 2 saapuu esikoisen tavoin kutsuilla. Näin OnePlussan mukaan ylläpidetään pienet marginaalit ja rajoitetaan riskiä.

No invites for the #OnePlusOne...ever! Plus, 75% discount on select accessories! http://t.co/NyW46YgVA9 pic.twitter.com/Xnt2yF1zON

-- OnePlus (@oneplus) April 20, 2015

Lue myös nämä
Tägit
OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.