Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä OnePlus paljastaa ylihuomenna?

Puhelinvertailu
OnePlus on tuomassa tänä vuonna markinoille ainakin kaksi älypuhelinta, joista toinen on OnePlus Two (tai OnePlus 2) ja toinen edullisempi malli. Esitelläänkö jompikumpi näistä jo ylihuomenna?

OnePlus on lähettänyt Twitterin välityksellä virtuaalisen kutsun tapahtumaan huhtikuun 20. päivä eli ensi maanantaina. Teksti kutsun ohessa on "From here on out, anything could happen" yhdessä hashtägätyn sloganin #NeverSettle kanssa.

Mitä OnePlus paljastaa on täysin auki, mutta kyseessä voi olla vaikkapa uusi huippupuhelin – paljastettiinhan OnePlus One vuosi sitten huhtikuussa.


Uuden huippupuhelimen julkaisua on tosin huhuttu vasta vuoden toiselle puoliskolle eli mahdollisesti loppukesään, joten kyseessä voi olla myös edullisempi älypuhelin.

Onneksi odotus palkintaan jo kahden päivän päästä, joten kovin pitkään ei tarvitse hermoilla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja