Galaxy S6 saavutti virstanpylvään – mutta menikö ennätys uusiksi?

Manu Pitkänen
19. toukokuuta, 2015 10:46

Samsung on toimittanut yli 10 miljoonaa Galaxy S6 -älypuhelinta, kertoo uutistoimisto Yonhap . Tiedot perustuvat nimettömänä pysyvän Samsung-pomon kertomiin tietoihin.
Yonhapille ei kuitenkaan kerrottu koska "virstanpylvään" ylitys tarkalleen ottaen tapahtui. Aikaisempina vuosina Samsungilla on ollut tapana kertoa 10 miljoonan rajan ylityksestä Samsung Tomorrow -blogin kautta. Ainakaan vielä asiasta ei ole tiedotettu Samsungin omia viestintäkanavia pitkin. Viime vuonna Samsungin mobiilipomo kertoi asiasta tosin Wall Street Journalin välityksellä.
Galaxy S6 tuli myyntiin eri puolilla maailmaa 10. ja 11. huhtikuuta, eli reilu kuukausi sitten. Galaxy S5:n kohdalla 10 miljoonan toimitetun puhelimen raja ylittyi 25 myyntipäivän jälkeen ja Galaxy S4:llä 27 myyntipäivän jälkeen.
Toisen lippulaivan, eli Galaxy S6 edgen, lanseeraus ei näytä vauhdittaneen maailmanlaajuista myyntiä kovinkaan paljoa, mutta se on toki voinut ohjata monia Galaxy S6:n ostajia maksamaan enemmän kaarevanäyttöisestä puhelimesta.
Samsung aloitti Galaxy S5:n myynnin vuosi sitten myös huhtikuun 11. päivänä ja tiedotti sen toimitusmääristä WSJ:n kautta 16. toukokuuta. Jotkut korealaismediat kertoivat ylityksestä pari päivää aikaisemmin.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone Samsung Android iOS 8 Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 Edge
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.