Galaxy S5 rikkoo Samsungin ennätyksiä

Manu Pitkänen

Galaxy S5 rikkoo Samsungin ennätyksiä
Samsungin mukaan yhtiö on toimittanut kuukausi sitten julkaistua Galaxy S5 -älypuhelinta 11 miljoonaa kappaletta. Lukema on miljoona kappaletta enemmän kuin mitä vuosi sitten esiteltyä Galaxy S4:ää toimitettiin samassa ajassa.

Toimitusmääriä on parantanut aiempaa mittavampi roll out -vaihe. Galaxy S5 tuli myyntiin huhtikuun 11. päivänä 125 valtiossa. Galaxy S4 oli taas aluksi saatavilla 60 maassa. Lanseerausmaiden tuplaaminen kasvatti näin ollen Galaxy S5:n toimituksia kymmenellä prosentilla.

Applen viime syksynä esittelemiä iPhone 5s:ää ja 5c:tä toimitettiin ensimmäisen viikonlopun aikana yhdeksän miljoonaa kappaletta.

Wall Street Journalin haastattelussa Samsungin mobiilipomo Lee Younghee totesi, että ensi syksynä esiteltävässä puhelimessa saatetaan nähdä kaarevaksi taivutettu näyttö. Leen hypetykseen kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella, sillä alkuvuonna hän kertoi Bloombergille Samsungin harkitsevan iiris-skannerin lisäämistä Galaxy S5:een. Toisaalta kaarevanäyttöinen puhelin ei ole mikään mahdottomuus: LG on jo tuonut myyntiin G Flexin ja Samsungiltakin on nähty Galaxy Round.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C35
149 € Verkkokauppa.com
224 € CDON
240 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -24%

Samsung Galaxy A04s
98 € Power
99 € Gigantti
99 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.