HIGH.FI Uutisvahti vuoden ikään - "Paras uutissovellus Windows Phonelle"

Petteri Pyyny
1. kesäkuuta, 2015 18:35

Tänään tulee täyteen vuosi siitä, kun julkaisimme AfterDawnin ensimmäisen mobiilisovelluksen: HIGH.FI Uutisvahdin Windows Phone -laitteille. Sovellus keräsi välittömästi kaikki odotuksemme ylittäneen suosion ja valtavan määrän käyttäjäpalautetta, kehitysideoita ja käyttäjäarvioita.
Olemme pikkuhiljaa kehittäneet sovellusta eteenpäin saamamme palautteen perusteella ja 4.0/5.0 käyttäjäarvioiden keskiarvosta päätellen olemmekin onnistuneet tuossa varsin hyvin. Sovellusta on ladattu lähes pilkulleen 10'000 eri Windows Phone-puhelimeen, joka on pieneltä, suht tuntemattomalta uutissovellukselta mielestämme erittäin hyvä luku.
Kehitystyön tuloksena syntyi myös HIGH.FI'n avoin ohjelmointirajapinta, jonka päälle vastaavia sovelluksia voi rakentaa kuka tahansa. Saman alustan päälle kehitettynä julkistimme viime syksynä myös HIGH.FI Uutisvahdin Androidille, joka lähenee kovaa vauhtia 15'000 latauksen rajapyykkiä. Kun tuohon päälle niputetaan vielä meistä riippumaton Haikala -sovellus Jolla/Sailfishille, on HIGH.FI'n päälle rakennettu mobiilisovellustarjonta jo varsin hyvässä kuosissa (okei, toki se paljon toivottu iOS-sovellus uupuu vieläkin, mutta ehkäpä sillekin tekijänsä löydetään jonain päivänä).
Windows Phone-kehitys ottaa loppuvuotta kohti mentäessä loikan eteenpäin, kun keskitymme tulevan Windows 10:n yhteensopivuuteen ja muutamme samalla sovelluksemme ns. universal apps -ideologiaa noudattavaksi, jolloin sama sovellus toimii sellaisenaan myös Windows 10-työpöydällä ja -tableteissa. Samalla tietysti tutkimme mitä kaikkea uutta Windows 10 mahdollistaa sovellusten kehitykseen ja pyrimme tuomaan uusia toimintoja sovellukseen, harkinnan mukaan.
Suurkiitos kaikille teille, jotka ovat sovellustamme kokeilleet, lähettäneet meille palautetta ja arvostelleet sovelluksemme. Ilman innostunutta vastaanottoa ja jatkuvaa palautevyöryä emme olisi koskaan saaneet kehitettyä sovellusta nykyiseen pisteeseen.
Ja tietysti valtavan iso kiitos kuuluu mobiilisovelluksen kehittäneelle Markku Hulkkoselle, jonka kanssa t3ehty yhteistyö on ollut saumatonta ja aivan loistavaa koko prosessin ajan.
Ja vielä ne latauslinkit, kiskaistaan latausmäärät nyt yli 10'000 rajapyykin..

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle
HIGH.FI Uutisvahti Androidille

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.