Microsoft haastaa Note5:n pienellä Surfacella?

Matti Robinson
18. elokuuta, 2015 21:06

Microsoftilta odotetaan vielä tämän vuoden aikana useita puhelimia. Erityisen kiinnostavia ovat tietysti huippupuhelimet, joita tullee ainakin kaksin kappalein, sillä Microsoftin edellisestä varsinaisesta lippulaivasta on jo pitkä tovi.
Uusimmat tiedot koskevat Project Juggernaut Alpha -koodinimellä tunnistettavaa laitetta, joka on väitetysti Microsoftin vastaus Samsung Galaxy-puhleteille, Galaxy Note5:lle ja Galaxy S6 Edge+:lle. WMPowerUserin lähteen mukaan laite on varustettu Note5:n tavoin stylus-kynällä.
Muihin ominaisuuksiin kuuluu 5,5 tuuman QHD-kosketusnäyttö, 64-bittinen Intel Atom x3 -suoritin, 21 ja 8 megapikselin kamerat, langaton lataus, USB-C, sekä neljä gigatavua RAM-muistia. Tekniikka on siis jotakuinkin linjassa Note-huippulaitteen kanssa, mutta yhteen Note5:n epäkohtaan löytyy mahdollisesta Surface-puhletista ratkaisu.
Huhujen mukaan Microsoftin tulevaa laitetta on mahdollista ostaa 128 gigatavun tallennustilalla, jonka lisäksi tarjolla on vielä maksimissaan 256 gigatavua lisää tallennustilaa microSD-muistikortilla. Laitteen nimeksi väitetään Surface Mobilea.
Aiemmat huhut ovat kertoneet 5,7 tuuman näytöllä varustetusta Lumia 950 XL -mallista, jonka koodinimeksi on kerrottu Talkman. Myös tähän malliin on povattu tukea Surface Pen -kynälle (kuvassa).
Varmaa tietoa saamme kuluvan syksyn aikana, kun Microsoft vihdoin esittelee Windows 10:n mobiililaitteille.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows 10 Samsung Galaxy Note 5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.