Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin huippumalleille ei suurinta tallennustilaa

Puhelinvertailu

Samsungin huippumalleille ei suurinta tallennustilaa
Jokseenkin kummallisena voidaan pitää, että Samsung julkaistessaan Galaxy S6 Edge+ ja Galaxy Note5 -mallit kertoi vain kahdesta tallennustilaoptiosta. Molemmat laitteet voi halutessaan ostaa siis 32 tai 64 gigatavulla tallennustilaa. Missä on 128 gigatavun versio?

Hetkellisesti viime viikolla Samsungin verkkosivuilla komeili 128 gigatavun -malli, mutta kyseessä olikin virhe. Samsung on kuitenkin vahvistanut, että 128 gigatavun versiota ei tule saatavilla Suomeen saapuvasta Galaxy S6 Edge+:sta eikä muualla myytävästä Note5:stä.

Esimerkiksi iPhone 6 ja tietysti yhtiön oma Galaxy S6 on saatavilla tuolla nykylaitteiden mittapuulla huippuvaihtoehdolla. Miksi siis Samsung uusin, kaunein, edistynein ja kallein tehokäyttäjälle suunnattu älypuhelin ei sisällä kyseistä vaihtoehtoa.

Ensimmäiseksi mieleen tulee, että laitteista täytyy löytyä microSD-muistikorttipaikka, jolla ongelma kierretään. Näin ei kuitenkaan ole. Kummassakaan uutuusmallissa ei ole muistikorttipaikkaa, joten lisätallennustilaa joutuu hakemaan pilvipalveluista.Kenties syynä onkin hinta. Samsung ei halunnut julkaista puhelinta, joka nostaa kovasti hintahaitaria olemassaolevien puhelinten yläpuolelle. Jo 64 gigatavun Galaxy S6 Edge+ -mallista joutuu kukkaron nyörejä löysyttämään tuhannen euron verran.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja