Huawein Nexus-puhelimen vuotokuvat paljastavat omalaatuisen kamerakyhmyn

Valtteri Ahonen
24. elokuuta, 2015 13:44

Alkaa käydä yhä selvemmäksi, että Nexus-puhelimia nähdään tänä vuonna ainakin kaksi. Edullisemman ja hieman pienemmän version valmistanee LG ja vastaavasti hiukan kalliimman ja suuremman puhelimen Huawei. Uusissa vuotokuvissa näkyy väitetty Huawein Nexus-laite.
Yhdessä kuvassa on lähinnä puhelimen takakuori, melko samaan tapaan kuin aiemmassa kuvavuodossa näkyi LG:n laite. Puhelimen takakuoren keskiosassa näyttäisi olevan aiempia "tietoja" vastaavasti sormenjälkilukija, aivan kuten LG:nkin puhelimessa.
Tämän lisäksi uudessa kuvassa huomio on kiinnittynyt kameran ympärillä olevaan pieneen kohoumaan: koko puhelimen yläreuna on vähän muuta puhelinta paksumpi. Tavanomaisempi lähestymistapa on ollut tehdä mahdollinen kohouma vain linssin ympärille. Herääkin kysymys, minkälaista tekniikkaa Huawei on saanut paksumpaan yläreunaan mahtumaan. Kuvien perusteella on melko selvää että ainakin puhelimessa on eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet.
Edelleen kannattaa tämän laitteen kanssa kuitenkin muistaa, että kyse on täysin epävirallisesta tiedosta ja kuvissa esiintyvä laite voi vastata tai olla vastaamatta kenties myyntiin tulevaa Huawein Nexus-puhelinta.


Kuvista raportoi Android Police ja ne ovat peräisin Tiesen Fu:n Google+-päivityksestä.

Lue myös nämä
Tägit
Android Huawei Google Nexus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.