Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n Nexus-puhelimesta uusi vuotokuva

Valtteri Ahonen

LG:n Nexus-puhelimesta uusi vuotokuva
Tuleva Nexus-puhelin on ollut tapetilla muun muassa viime viikolla, kun siitä levisi uusia mallinnuskuvia. Nyt puhelimesta on väitetysti saatu ensimmäinen oikea kuva.

Kuvassa näkyy vain puhelimen takakuori, mutta sielläpä usein mielenkiintoisin design piileekin. Sikäli kun kyseessä todella on LG:n tuleva Nexus-laite, näyttäisi siinä olevan odotettua enemmän ulos työntyvä kamera. Kameran linssin alla näkyvää rengasta on epäilty sormenjälkilukijaksi, mutta kuvassa se näyttää kovin tyhjältä (Nexus 6:nhan arvioitiin aikanaan myös saavan sormenjälkilukijan, mutta takakuoren kuoppa olikin sitten vain muotoiluseikka). Puhelimen on arveltu osuvan hyvin aiempien arvioiden 5,2-tuuman kokoluokkaan. Kuva on peräisisin inno yudha -nimiseltä Google+-profiililta.


LG:n Nexus-puhelimen lisäksi odotetaan julkaistavaksi Huawein Nexusta, jonka pitäisi olla hieman suurempi ja muutoinkin raudaltaan järeämpi. Mikään tieto ei vielä ole puhelinten osalta virallista, mutta vuotaneet kuvat ovat suhteellisen uskottava todiste ainakin LG:n olemisesta mukana tämän vuoden Nexus-laitteiden valmistuksessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja