WhatsAppia ei pysäytä mikään – sata miljoonaa uutta käyttäjää

Manu Pitkänen
4. syyskuuta, 2015 12:15

WhatsAppin perustaja Jan Koum on päivittänyt pikaviestipalvelunsa tilastotietoja. Huhtikuussa WhatsAppilla oli 800 miljoonaa aktiivista käyttäjää, mutta kesän aikana aktiivikäyttäjien määrä on kasvanut jo 900 miljoonaan tiliin.
Luonnollisesti kasvutahti ei ole enää yhtä hurjaa kuin aikaisemmin, sillä WhatsAppin käyttäjälukemat alkavat hiljalleen lähestyä Internetiä ja sosiaalista mediaa käyttävien ihmisten määrää. Siispä tulevaisuudessa voimakkain kasvumoottori WhatsAppillekin on saada ne ihmiset Internetin pariin, joilla ei ole tähän päivään mennessä ollut siihen mahdollisuutta.
Sama "ongelma" koskettaa myös Facebookia sekä Googlea. Haastetta onkin lähdetty ratkaisemaan erilaisilla projekteilla, joiden avulla Internet-yhteys pyritään tuomaan edullisesti kaikkein syrjäisimmille seuduille. Google on kehittänyt nettiyhteyttä kantavia kaasupalloja ja Facebook on taas rakentanut miehittämättömiä lennokkeja.
Sosiaalisista medioista WhatsAppin edellä on sen omistaja, Facebook, noin 1,2 miljardilla käyttäjällä. App Annien julkaisemalla listalla WhatsApp sijoittui kaikkien aikojen kuudenneksi ladatuimmaksi iOS-sovellukseksi. Edeltä löytyvät Facebook (ja FB Messenger), YouTube, Instagram ja Skype.

Lue myös nämä
Tägit
Facebook pikaviestin WhatsApp Facebook Messenger mobiilisovellukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.