WhatsApp-käyttäjien määrä hirmuisessa kasvussa edelleen

4
Manu Pitkänen

WhatsApp-käyttäjien määrä hirmuisessa kasvussa edelleen
Kun Facebook osti WhatsAppin reilu vuosi sitten, järkyttyivät jotkut uutisesta niin paljon, että he ilmoittivat siirtyvänsä vaihtoehtoisten palveluiden pariin. Tällä ei näytä olleen minkäänlaista merkitystä käytännössä, sillä WhatsAppin tuoreimpien lukujen mukaan pikaviestipalvelulla on jo 800 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Käyttäjämäärät ovat kasvaneet nopeasti, sillä Facebookin vuosi sitten ilmoittaessa ostoaikeistaan, WhatsAppilla oli 450 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Viime vuoden elokuuhun mennessä käyttäjämäärät olivat kasvaneet 600 miljoonaan kappaleeseen ja tammikuussa whatsappaajia laskettiin olevan 700 miljoonaa. Kolmen kuukauden aikana uusia käyttäjiä on siis löytynyt 100 miljoonaa lisää.

Nyt enää vain odotetaan koska WhatsApp ylittää miljardin aktiivikäyttäjän rajan. Nykytiedon mukaan vain Facebook on onnistunut kyseisessä tempussa, vaikkei kiinalainen QQ:kaan ole kaukana rajapyykistä. Maaliskuun lopulla Facebook ilmoitti sen toisella pikaviestipalvelulla, Facebook Messengerillä, olevan 600 miljoonaa aktiivista käyttäjää.WhatsAppin kasvua jouduttanee tulevaisuudessa sekin, että palvelun kautta voi tehdä maksuttomia puheluita muille WhatsApp-käyttäjille. Ominaisuus on jo käytössä Android-sovelluksessa ja se on oluvattu aktivoida iOS:llä lähiaikoina. WhatsApp-puhelut on tulossa myös Windows Phonelle.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

tataka
tataka

2

Tosin whatsapp ei ole vielä vaatinut maksamaan palvelusta mutta kun niin käy vaihtoehtoiset palvelut esim viber (jossa maksaa oikeisiin puhelimiin soittaminen(sama juttu skypen kanssa) sekä tarrat yms mitkä tosi suosittuja erityisesti aasiassa ja teinityttöjen keskuudessa) alkaa kerätä dramaattisesti käyttäjäkuntaa kun harvempi maksaisi edes euroa vuodessa, itse maksaisin jos kaikki käyttäisi sitä mutta koska viestittely sovellukset hyvin hajanaista minun tutuistani hyvin harva varmaan edes maksaisi.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

Tosin whatsapp ei ole vielä vaatinut maksamaan palvelusta mutta kun niin käy vaihtoehtoiset palvelut esim viber (jossa maksaa oikeisiin puhelimiin soittaminen(sama juttu skypen kanssa) sekä tarrat yms mitkä tosi suosittuja erityisesti aasiassa ja teinityttöjen keskuudessa) alkaa kerätä dramaattisesti käyttäjäkuntaa kun harvempi maksaisi edes euroa vuodessa, itse maksaisin jos kaikki käyttäisi sitä mutta koska viestittely sovellukset hyvin hajanaista minun tutuistani hyvin harva varmaan edes maksaisi.

Whatsappihan maksaa uusille käyttäjille sen euron vuodessa.

Vastaa
dRD
dRD

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Whatsappihan maksaa uusille käyttäjille sen euron vuodessa.

Paitsi että ei maksa, eka vuosi on kai edelleen ilmainen ja AINA kun se vuosi on tulossa täyteen, tulee lisää "jatkoaikaa". En tunne ketään, joka olisi joutunut maksamaan WhatsAppista enää vuosiin. Mutta pitävät kai tuon option, jos joku päivä tarvii yhtäkkiä Facebookin kassaan miljardin, niin pyytää sen vuosimaksun kerran kaikilta :-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.