Microsoftin edullinen Windows 10 -puhelin paljastui?

Matti Robinson
15. syyskuuta, 2015 23:14


Microsoft lähetti aiemmin tällä viikolla kutsuja lehdistölle, joissa kerrottiin Windows 10 -laitteiden julkaisutilaisuudesta. Erityisesti mobiililaitteisiin keskittyvä tilaisuus järjestetään 6. lokakuuta New Yorkissa ja sieltä on odotettavissa muun muassa uusia Lumia-puhelimia.
Lumia-puhelimista eniten huhujen ja vuotojen kohteena ovat olleet Lumia 950 ja Lumia 950 XL, jotka ovat Microsoft tulevat huippumallit. Nyt verkkoon on vuotanut tietoja mahdollisesta budjettiluokan puhelimesta, jonka mallinimi on Lumia 550.
Saksalaissivusto WinFuture kertoo 8 gigatavun tallennustilalla varustetusta Windows-puhelimesta, josta löytyy LTE-yhteydet sekä 4,7 tuuman näyttö. Sivuston kuvakaappauksen mukaan sveitsiläiskaupassa laitteen hinnaksi oli laitettu alennuksen jälkeen 113,90 frangia eli n. 104 euroa.
Lumia 550 on jatkoa edulliselle Lumia 540:lle joka esiteltiin aiemmin tänä vuonna. Hieman omituisesti näytön koko on kuitenkin pienentynyt viidestä tuumasta. Muuten muutoksia laitteiden suhteen on todennäköisesti melko vähän – lukuun ottamatta tietysti Windowsin uudempaa versiota.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.