Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä ne näyttävät: Lumia 950:n ja 950 XL:n kuvat vuotivat nettiin

Manu Pitkänen

Tältä ne näyttävät: Lumia 950:n ja 950 XL:n kuvat vuotivat nettiin
Vaikka Evan Blass (@evleaks) onkin sanonut jäävänsä "eläkkeelle" puhelinvuodoista, on hän ilahduttanut nettikansaa aina ajoittain uusilla paljastuksilla. Tällä kertaa vuorossa on Microsoftin kehittämien uusien huippupuhelimien lehdistökuvat.

Kuvissa näkyy Ciryman- ja Talkman-koodinimillä tunnetut Lumia 950 ja Lumia 950 XL, jotka näyttäisivät noudattavan Nokia-ajoilta tuttua värikästä design-linjaa. Vaikka puhelimet sijoittuvatkin malliston yläpäähän, näyttäisivät puhelimen kuoret olevat täysin muovista valmistettuja. Esimerkiksi Lumia 925:ssä ja Lumia 930:ssa käytettiin metallista kehystä, mutta sellaista ei näytä tulevan 950-malleihin.

Molemmissa puhelimissa on hallitsevassa asemassa rungosta hieman ulospäin työntyvä kameramoduuli. Lumia 950:ssa moduulin ulkonäössä on otettu mallia Lumia 1020:stä ja Lumia 830:stä, kun taas Lumia 950 XL:n tapauksessa moduuli näyttää enemmän digipokkarin objektiivilta. Molemmissa puhelimissa on kolmois-LED-kuvausvalo ja 20 megapikselin kenno.


Puhelimien näyttö on molemmissa kooltaan 5,7 tuumaa ja tarkkuus 2560x1440 pikseliä. Tarkemmat tekniset ominaisuudet löytyvät aiemmin julkaisemastamme uutisesta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja