Lisää tietoja huhutusta OnePlus ministä

Matti Robinson
5. lokakuuta, 2015 23:13

Kiinalaisvalmistaja OnePlus on onnistunut markkinointistrategiassaan sekä viime vuoden esikoispuhelimen että tämän vuoden kakkosmallin kohdalla. Yhtiön ensimmäinen malli tunnettiin erityisesti edullisesta hinnasta, mutta toisen sukupolven laitteen hinta nousi hieman korkeammalle.
Edullisemmalle – kenties pienemmälle – olisikin varmasti kysyntää. OnePlus-pomo Carl Pei onkin kertonut aiemmin yhtiön suunnittelevan myös toista puhelinta OnePlus 2:n (kuvassa) rinnalle. Nyt mahdollisesta miniversiosta on vuotanut lisätietoja.
Uusien tietojen mukaan laite olisi mahdollisesti varustettu viiden tuuman Full HD -kosketusnäytöllä ja MediaTekin kahdeksanytimisellä MT6795T-piirillä, joka löytyy mm. HTC:n One M9+ -mallista. Tiedot kertovat, että laite on mahdollisesti varustettu niin ikään kiinalaisen Xiaomin Mi 4c -mallin näytön lisäksi samalla Sonyn 13 megapikselin IMX258-kamerasensorilla.
Mitään virallista ei ole vielä tietysti tiedossa, eikä vielä näiden huhujen perusteella kannata varauksetta odottaa edullisempaa OnePlus-puhelinta. Jäämme siis odottamaan lisätietoja.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.