Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2:sta tulossa halvin Android-lippulaiva

1
Manu Pitkänen

OnePlus 2:sta tulossa halvin Android-lippulaiva
OnePlus 2:n julkaisuun on enää muutama viikko ja puhelimesta tiedetään jo joitain hyvin olennaisia yksityiskohtia, kuten esimerkiksi suoritinvalinta. Puhelimen hintaa ei ole kuitenkaan kerrottu vielä julkisuuteen.

Vaikka tarkkaa hintaa ei tiedetäkään, on OnePlus 2:n hintahaarukka kuitenkin jo selvillä. Ennen juhannusta OnePlussan foorumeilla kerrottiin, että tulevan puhelimen hinta tulee olemaan vähintään 322 dollaria, kun OnePlus One lanseerattiin aikoinaan 299 ja 349 dollarin hinnoilla.

Syyksi korkeampaan hintaan kerrottiin kalliimpi suoritinvalinta (Snapdragon 810), vaikka voitonkin tekeminen alkaa todennäköisesti jo kiinnostamaan OnePlussalla.

Twitterissä julkaistussa viestissä OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau lupaa tulevan puhelimen hinnan olevan korkeintaan 450 dollaria. Siispä puhelimen hintahaarukka on 322–450 dollaria, eli hinnankorotuksesta huolimatta OnePlus 2 maksaa vähemmän kuin useimmat vastaavat Android-lippulaivat.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.