Huawein älypuhelinten suosion saldona kiinalaisvalmistajien piikkipaikka

Matti Robinson
29. lokakuuta, 2015 21:03

Huawei on ollut nosteessa niin Suomessa kuin muuallakin länsimaissa ja siitä kertovat myös myyntiluvut. Muun muassa Samsung on nyt julkaissut viimeisimmän vuosineljänneksen tuloksia ja myös Huaweilla on muutama statistiikka kerrottavanaan.
Kiinalaisyhtiön mukaan kasvu viime vuodesta on ollut huimaa ja Huawein valmistamia älypuhelimia myytiin kolmannella vuosineljänneksellä peräti 27,4 miljoonaa. Yhtiö ohitti tutkimusyhtiö Canalysin mukaan kilpailevan Xiaomin Kiinan suurimpana matkapuhelinvalmistajana. Kasvua edellisvuoteen, jolloin puhelimia myytiin samalla ajanjaksolla noin 16,8 miljoonaa, oli noin 63 prosenttia.
Huawein mukaan sen huippupuhelinta Huawei P8:aa (kuvassa) on myyty nyt neljä miljoonaa kappaletta. Suomessa P8:n lisäksi suosiossa ovat olleet edullisemmat Honor-mallit. Lisäksi yhtiön tarjontaan kuuluvat myös suuremmalla näytöllä varustetut Mate-puhletit.

Thanks to our fans, 27.4M smartphones were shipped in Q3 and 4M #HuaweiP8's were shipped since April. #HuaweiFacts pic.twitter.com/p00SLWp2vv

-- Huawei Device (@HuaweiDevice) October 28, 2015

Lue myös nämä
Tägit
Huawei Huawei P8
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.