Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tulosjulkistus: Pohjakosketus jo takana?

2
Manu Pitkänen

Samsungin tulosjulkistus: Pohjakosketus jo takana?
Samsung on julkaissut kolmannen kvartaalin osavuosituloksensa. Tämän kuun alussa yhtiö julkaisi normaaliin tapaan ohjeistuksen menneestä kvartaalista, joten neljänneksen tulos oli suurpiirteisesti jo tiedossa.

Vuoden 2013 syksyllä alkanut reipas laskusuhdanne näyttää saavuttaneen pohjakosketuksen, sillä yhtiön liikevaihto ja -voitto kasvoivat viime vuodesta. Liikevoiton kasvun suurin tekijä oli Samsungin puolijohdeyksikkö, mutta älypuhelinyksikkökin petrasi tuloskuntoaan viime vuodesta. Samsungin mukaan heinä-syyskuussa julkistetut uudet mallit kasvattivat kappalemääräistä myyntiä, mutta Galaxy S6:n "hintakorjaukset" söivät yksikön kannattavuutta.

Samsung odottaa Galaxy-malliston (tabletit ja puhelimet) kysynnän kasvavan joulusesongin myötä, mutta yhtiö aikoo silti seurata kulujaan tarkasti.

Samsungin liikevaihto oli kolmannella kvartaalilla 51,68 biljoonaa wonia ja liikevoitto 7,39 biljoonaa wonia (41,4 miljardia euroa; 5,9 miljardia euroa).

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
immux (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TopiTu:

Yllätys, luulin ettei kukaan enää osta Samsungia

Eikös tuulipukukansa osta nykyisin Huaweita

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.