Apple vahvistaa iPhonen akkuongelman ja opastaa siitä eroon

Matti Robinson
19. tammikuuta, 2016 0:28

Applen iPhone 6s ja 6s Plus -malleissa on havaittu ongelmaa, jonka johdosta jäljellä olevan akkukapasiteetin näyttäminen ei toimi. Apple on vahvistanut ongelman ja opastaa sen korjaamisessa virallisella tukipalstalla.
Viimeisimpien iPhone-mallien ongelmaksi on usein väitetty akkukestoa. Erityisesti pienempikokoisen iPhonen hieman heikohkon akkukeston on ilmeisesti myös huomannut Apple, joka julkaisi yllättäen viime syksynä akkukotelon.
Vaikka akkukeston kanssa pärjää suhteellisen hyvin, niin ongelmasta tulee kertaheitolla merkittävästi suurempi, kun iPhone ei onnistu enää näyttämään akun tilaa oikein. Näin ollen akku voikin yllättäen loppua, koska jäljellä ollutta virtaa ei päivitetä.
Applen mukaan ongelma kuitenkin on vain pienessä osassa laitteitta ja tapahtuu vain tietyissä olosuhteissa. Ongelma ilmenee aikaa tai aikavyöhykettä muuttaessa.
Valitettavasti ohjelmallista korjausta ei ole vielä tarjolla, joten ongelmasta pääsee eroon vain käynnistämällä laitteen uudelleen ja varmistamalla, että automaattinen ajanmääritys on päällä.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.