>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple esitteli iPhonelle akkukotelon

5
Manu Pitkänen

Apple esitteli iPhonelle akkukotelon
Apple on esitellyt akkukotelon iPhone 6:lle ja iPhone 6s:lle. Isompikokoisille ja samalla isommalla akulla varustetuille iPhone 6 Plussalle ja iPhone 6s Plussalle vastaavaa akkukoteloa Apple ei tarjoa.

Apple ei mainitse kuinka suuri kapasiteetti kotelon akussa on, mutta iPhonen ja akkukotelo tarjoavat yhdessä 25 tunnin edestä käyttöaikaa (millä viitattaneen 3G-puheaikaan). Ilman akkukoteloa iPhone 6s:n 3G-puheaika on 14 tuntia.

iPhonen Smart Battery Casen sisäpuolella on mikrokuituvuori ja ulkopuolella on pehmeä silikonipinta. Kuoresta löytyy Lightning-portti, joten akkukotelo ei estä muiden Lightning-liitäntää hyödyntävien lisälaitteiden käyttöä. Kotelon akku muodostaa puhelimen takapuolelle isohkon kyttyrän, mikä ei välttämättä ole kaikkien esteetikkojen mieleen. Kotelo tulee myyntiin valkoisena ja hiilenharmaana. Hintaa kotelolle on kertynyt 119 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ep_
ep_

4

Niin siis mitäköhän tähän nyt sanoisi... Kaunis?

Ja miksi sitä puhelinta ei alunalkaen olisi voinut tehdä karvan verran paksummaksi, niin tämäkin farssi olisi voitu välttää. :D

Vastaa
TeeR
TeeR

5

Huhhuh minkä hintainen akkukotelo!

Tuohon hintaan saa jo pari varavirtalähdettäkin, joissa moninkertainen kapasiteetti tuohon koteloon verrattuna.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.