LG:ltä oma maksujärjestelmä, ilman mobiilisovellusta

Matti Robinson
29. tammikuuta, 2016 21:04


LG kertoi jo vuosia sitten suunnittelevansa mobiilimaksujärjestelmää, mutta vielä sellaista ei ole julkaistu. Apple, Samsung ja Google ovat kaikki esitelleet omat maksujärjestelmänsä älypuhelimille, ja pian myös LG:n oma maksupalvelu ilmestyy puhelimeesi – vai kenties lompakkoosi?
Korealaissivusto ETNews kertoo, että LG valmistelee maksujärjestelmää, mutta sen mukaan ensimmäinen sovellus on maksukortti eikä älypuhelinsovellus.
Tämä universaali maksukortti kantaa sivuston mukaan nimeä White Card ja sen tarkoituksena on korvata kaikki maksukortit lompakosta. Kyseessä on siis älykkäämpi versio luottokortista.
Oheisessa ETNewsin kuvassa esitelty White Card sisältää vähävirtaisen LCD-näytön ja kaksi painiketta, joilla valitaan haluttu kortti käyttöön. Näyttö kertoo akun tilan sekä käytettävissä olevan kortin. Lisäksi kortista löytyy liitäntä sen lataamiseen.
Vastaavanlaisia kortteja on olemassa jo aiemminkin, mutta LG luottaa, että heidän ratkaisunsa kestää vertailua ja parantaa käyttökokemusta kilpailijoista. Yhtiö esittelee korttia MWC-messuilla ja LG Pay lanseerataan vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.