Kutsut lähetetty: Uusi iPhone ja iPad esitellään 21. päivä

Matti Robinson
11. maaliskuuta, 2016 0:04

Apple on lähettänyt lehdistölle kutsut sen seuraavaan julkistustilaisuuteen. Tänä vuonna kesän WWDC-konferenssin sekä syksyn suuren iPhone-tapahtuman lisäksi tarjolla on siis myös toinen iPhone-tilaisuus.
Applelta odotetaan 21. kuluvaa kuuta uutta edullista iPhone-mallia sekä pienempää iPad Prota. Kutsussa ei kummemmin paljasteta mitä tapahtumassa on esitteillä, mutta vuodot ovat kertoneet viimekuukausien aikana, että tulossa on neljän tuuman iPhone, mahdollisesti nimellä iPhone SE, sekä 9,7 tuuman iPad Pro.
Vuotojen mukaan iPhone vaikuttaa kovasti muutaman sukupolven takaiselta iPhone 5:ltä (ja 5s:ltä). Puhelimen mallinimeksi tarjolla onkin ollut mm. iPhone 5se. Tekniikan osalta laite ei ole täysin vuotanut, mutta esimerkiksi järjestelmäpiirin odotetaan olevan A9 ja Touch ID -sormenjälkilukija löytyy kotinäppäimestä. Myös NFC löytyy Apple Paytä varten.
Uuden iPad Pron mukana tulee tiettävästi myös Smart Keyboard, joka on sovitettu uudelle, pienemmälle versiolle. Lisäksi Apple vihjaa kutsun tekstillä "let us loop you in", että tulossa on myös Apple Watchiin uusia hihnoja.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPad Pro lehdistötilaisuus Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.