>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavan iPhonen ulkonäkö paljastui

Manu Pitkänen

Seuraavan iPhonen ulkonäkö paljastui
Apple valmistautuu parhaillaan nykymittapuulla "mini-kokoiseksi" luokiteltavan iPhonen julkaisuun. Ilmeisesti iPhone 5se -nimellä kutsutun puhelimen mallinnuskuvat ovatkin vuotaneet verkkoon ja paljastaneet jo nyt puhelimen ulkonäön.

iPhone 5se tulee vähemmän yllättäen muistuttamaan ulkoisesti erittäin paljon iPhone 5s:ää. Fyysiset mitatkin ovat puhelimien välillä samanlaiset, joten periaatteessa uusi puhelin voisi mahtua vanhoihin suojakuoriin. Apple tosin on päättänyt muuttaa iPhone 5se:n virtapainikkeen paikan puhelimen oikeaan reunaan, mikä voi hankaloittaa vanhojen kuorien käyttöä.

Toinen muotoilullinen muutos on puhelimen reunojen kaarevuuden lisääminen iPhone 5s:ään verrattuna. Reunat eivät tosin ole yhtä pyöristetyt kuin iPhone 6 -sarjalaisissa. iPhone 5se:stä tulee saataville myös punakultainen värivaihtoehto, jota ei iPhone 5s:n aikana ole ollut saatavilla. Tekniikan osalta iPhone 5se sisältää A9-järjestelmäpiirin ja Touch ID -sormenjälkilukijan,


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.