Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavan iPhonen ulkonäkö paljastui

Manu Pitkänen

Seuraavan iPhonen ulkonäkö paljastui
Apple valmistautuu parhaillaan nykymittapuulla "mini-kokoiseksi" luokiteltavan iPhonen julkaisuun. Ilmeisesti iPhone 5se -nimellä kutsutun puhelimen mallinnuskuvat ovatkin vuotaneet verkkoon ja paljastaneet jo nyt puhelimen ulkonäön.

iPhone 5se tulee vähemmän yllättäen muistuttamaan ulkoisesti erittäin paljon iPhone 5s:ää. Fyysiset mitatkin ovat puhelimien välillä samanlaiset, joten periaatteessa uusi puhelin voisi mahtua vanhoihin suojakuoriin. Apple tosin on päättänyt muuttaa iPhone 5se:n virtapainikkeen paikan puhelimen oikeaan reunaan, mikä voi hankaloittaa vanhojen kuorien käyttöä.

Toinen muotoilullinen muutos on puhelimen reunojen kaarevuuden lisääminen iPhone 5s:ään verrattuna. Reunat eivät tosin ole yhtä pyöristetyt kuin iPhone 6 -sarjalaisissa. iPhone 5se:stä tulee saataville myös punakultainen värivaihtoehto, jota ei iPhone 5s:n aikana ole ollut saatavilla. Tekniikan osalta iPhone 5se sisältää A9-järjestelmäpiirin ja Touch ID -sormenjälkilukijan,

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.