Kiinalaisvalmistaja panosti uutuuspuhelimissa selfie-kameraan

Matti Robinson
17. maaliskuuta, 2016 23:16

Kiinalaisvalmistaja Oppo on esitellyt virallisesti uuden huippupuhelinkaksikon. Oppo R9 ja R9 Plus ovat, kuten nimi kertoo, nykytrendin mukaisesti kaksi huippupuhelinta, joita erottaa pääasiassa vain koko esimerkiksi iPhone 6s ja Plus -mallien tyyliin.
Vuodot ovatkin jo aiemmin osanneet kertoa liki kaiken tarvittavan R9-kaksikon ominaisuuksista ja jopa ulkonäöstä. Nyt puhelinten ominaisuudet ovat vahvistuneet ja hieman tarkentuneet.
Selvää oli, että Oppo on panostamassa selfie-kameroihin, ja huhujen mukaan tulossa oli 13 megapikselin selfie-kamera 16 megapikselin takakameran kaveriksi. Tässä olikin vain puolet totuudesta, sillä R9 Plus -mallissa myös etukamera on 16 megapikselinen.
Yhtiön selfie-imagoa on aiemmin vahvistettu esimerkiksi sponsoroimalla näyttävästi television mallikilpailu America's Next Top Model -sarjaa.
Muita ominaisuuksia ovat mm. 5,5 tai 6 tuuman 1080p AMOLED -kosketusnäytöllä, kahdeksanytiminen suoritin, 4 gigaa RAM-muistia, 64 gigatavua microSD-muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa ja sormenjälkilukija.
Kuten kuvista näkyy, niin Oppo on päättänyt kopioida iPhone-mallien designia ja sijoittanut muotoilurahat johonki muuhun.
Länsimarkkinoille saapumisesta ei ole vielä tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.