Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisää tietoja kiinalaisvalmistajan pian esiteltävästä puhelinkaksikosta

Puhelinvertailu
Kiinlaisvalmistaja Oppolta odotetaan uusia huippupuhelimia kuluvan kuukauden aikana. Viime vuoden toukokuussa esiteltyjen R7 ja R7 Plus -mallien seuraajista onkin vuotanut lisää tietoja.

Mallit kantavat nimiä R9 ja R9 Plus eli yhtiö on jättänyt nimeämisessä kahdeksikon väliin, vaikka Kiinassa sen pitäisi olla pikemminkin onnennumero. Vuotokuvat kertovat paitsi laitteen ulkonäön, niin myös tietoja laitteiden tekniikasta.
R9 on varustettu 5,5 tuuman 1080p AMOLED -kosketusnäytöllä ja kahdeksanytimisellä suorittimella. Lisäksi tarjolla on 4 gigaa RAM-muistia, 64 gigatavua microSD-muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa, 16 ja 13 megapikselin kamerat sekä 2850 mAh akku..

Suurempi R9 Plus on puolestaan varustettu kuuden tuuman Full HD -näytöllä ja neliytimisellä Snapdragon 652 -piiri. Laitteessa on myös 4 gigaa RAM-muistia mutta 64 gigan tallennustilan lisäksi on tarjolla 128 gigan versio. Kamerat ovat puolestaan molemmat 16 megapikselisiä ja akku on tietysti merkittävästi suurempi 4120 milliampeeritunnin kapasiteetilla.

Laitteiden virallinen julkaisu tapahtuu kuluvan kuun 17. päivä ja hintaa laitteilla tulee tiettävästi olemaan n. 350 euroa (R9) ja n. 415 euroa (R9 Plus).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja