HTC:n uutuuspuhelin on maailman nopein

Matti Robinson
14. huhtikuuta, 2016 20:38

HTC esitteli tällä viikolla uuden huippupuhelimensa. Vuosikausi taantumassa ollut taiwanilaisyhtiö sai speksien perusteella aikaiseksi melko vakuuttavan laitteen. Myös suorituskyky on osoittautunut huippupuhelimen veroiseksi.
Muun muassa Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä varustettu HTC 10 on saanut BGR:n ajamassa nopeustestissä parhaat pisteet mitä tiettävästi mikään tähän mennessä julkaistu älypuhelin maailmassa. Laite keräsi AnTuTu-testissä 145 595 pistettä, jolla se päihitti sekä Galaxy S7:n, Meizu MX5:n että iPhone 6s:n, jotka kaikki jäävät selvästi alle 140 000 pisteen.
BGR huomioi myös, että joidenkin testaajien käsissä tulokseksi on saatu jopa 156 000 pistettä. Tietysti on mahdollista, että laitteessa on huippunopea tila erityisesti benchmark-testejä varten, mutta lienee selvää on, että HTC:n tämänkertainen lippulaiva on ainakin tarpeeksi nopea.
HTC on selkeästi onnistunut lippulaivalaitteessaan, sillä myös kamera on arvioitu aivan maailman parhaimmistoon. Yhtiö lupaa puhelimen akulle vieläpä kahden päivän käyttöajan. Ei siis kumma, että monilta osin se on parempi vaihtoehto kuin Galaxy S7.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.