OnePlus 3 tulee kolmena versiona ja jopa 6 gigatavun muistilla?

Matti Robinson
27. huhtikuuta, 2016 16:25

Muutaman vuoden takainen kiinalaissensaatio OnePlus on onnistunut luomaan älypuhelinkuluttajissa – tai ainakin sen alaryhmässä – harvinaisen hyvän imagon. Pieneksi firmaksi yhtiön puhelimet lukeutuvat yhtiin vuoden odotetuimpiin Android-laitteisiin.
Tänä vuonna on tietysti vuorossa OnePlus 3, jonka lisäksi yhtiöltä voi odottaa myös OnePlus X -mallin seuraajaa. Ensiksi mainittu on vuotanut jo aiemmin testidokumentaatiosta, mutta nyt tarjolla on paitsi lisätodisteita laitteen kehitysversion olemassaolosta, mutta myös paljastuksia laitteen suorituskyvystä.
Mahdollisesti ensi kuussa esiteltävä uusi lippulaiva on uusimpien tietojen mukaan varustettu Qualcommin Snapdragon 820 -piirillä, neljällä tai peräti kuudella gigatavulla RAM-muistia, 32/64/128 gigatavulla tallennustilaa sekä 16 ja 8 megapikselin kameroilla.
Kiinalaislähteen mukaan laitteesta olisi tulossa kolme eri versiota, joissa vaihtelee niin RAM-muisti, tallennustila kuin ruutukoko. Vaikka todennäköisesti laitteet sijoittuvat 5 ja 5,5 tuuman välimaastoon, niin tiedoissa on niin paljon ilmaa, että joudumme nähtävästi odottamaan tarkkoja tietoja ainakin hieman lähemmäs julkaisuhetkeä.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.