Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämän vuoden OnePlus-huippumalli paljastui testisovelluksesta

1
Puhelinvertailu

Tämän vuoden OnePlus-huippumalli paljastui testisovelluksesta
Esikoisjulkaisun liki kulttilaitteen asemaan nostaneen OnePlussan on määrä julkaista kolmas lippulaivamalli tänä vuonna. Nyt tietoja on vuotanut seuraavasta, todennäköisesti OnePlus 3 -nimellä julkaistavasta laitteesta.

Viime vuonna yhtiö laajensi OnePlus X -mallilla myös edullisempaan hintaluokkaan, mutta suorituskykytestin välityksellä vuotanut puhelin vaikuttaa olevan sitä kalliimpaa mallia. Tästä pitävät huolen markkinoiden tämän vuoden ykköspiiri Snapdragon 820, neljä gigatavua RAM-muistia sekä suurempi, väitetysti 5,5-tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio on kuitenkin edelleen Full HD -tasolla. Laitteen kamerat ovat 16 ja 8 megapikselisiä.

Tekniikka vaikuttaa olevan käytännössä pieni päivitys OnePlus 2:aan (kuvassa), mutta miksipä rikkomaan särkymätöntä konseptia. Mallinumeroksi AnTuTu-testi kertoo OnePlus A3000, joka sekin on tuttua edeltäjästä (A200x).

Huhujen mukaan OnePlus järjestää lehdistötilaisuuden ensi kuun 7. päivä. Mahdollisesti näemme laitteen virallisesti siis noin kahden viikon kuluttua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jumtauni
Jumtauni

1

Parempia ja halvempia saa suoraan hyllystä. Ei taritse odotella ja kyttäillä mitään inviteä "kulttilaitteeseen"...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja