ZTE:n uusin puhelin ei ole Blade, mutta haastaa sekin kilpailijoita hinnalla

Matti Robinson
27. toukokuuta, 2016 19:05

ZTE on julkaissut uuden lippulaivapuhelimen, joka kantaa nimeä Axon 7. Kyseessä ei ole huippuedullinen älypuhelin, kuten Suomessa aikoinaan valtavan suosion saavuttanut Blade-malli, jonka lähes ainoa valtti oli edullinen hinta. Axon 7 sen sijaan pystyy haastamaan markkinoiden parhaimmistoa jopa tekniikalla.
Alle viiden sadan euron puhelin sisältää huimat neljä tai jopa kuusi gigatavua RAM-muistia, 5,5 tuuman QHD-kosketusnäytön, 20 ja 8 megapikselin kamerat, 3250mAh akun QuickCharge 3.0:lla, neliytimisen Snapdragon 820 -piirin, 64 tai 128 gigatavua tallennustilaa sekä sormenjälkilukijan.
Laitteen speksit ovat siis ainakin paperilla vähintään kilpailijoidensa, ml. Galaxy S7, tasoa. Lisäksi ZTE tarjoaa laitteen mukana Axon Passport 2.0 -vakuutusta, joka takaa näytön ja muiden ruhjeiden korjaukset kahden vuoden ajan. Varsin kiinnostava paketti kaiken kaikkiaan.
Axon 7 tukee myös Googlen Daydream-virtuaalitodellisuusalustaa, jota varten yhtiöltä tulee myös omat VR-lasit.
Laite saapuu alkuun myyntiin yhtiön kotimaassa Kiinassa, mutta tulee myöhemmin myyntiin myös lännessä – tai ainakin Yhdysvalloissa. Tarkempia hinta- ja saatavuustietoja joudumme vielä odottelemaan.

Lue myös nämä
Tägit
ZTE ZTE Axon 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.