Eikö OnePlus 3:n 6 gigaa muistia riitä? Tulossa älypuhelin kahdeksalla?

Matti Robinson
17. kesäkuuta, 2016 19:32

Android-älypuhelinten tämän vuoden huippumalleissa on ollut pääasiassa neljä gigatavua RAM-muistia. Hiljattain esitelty uutuus OnePlus 3 kuitenkin sai peräti 6 gigatavua LPDDR4-muistia, mutta vielä parempaakin on tulossa.
Vaikka suoraan suurempi muistin määrä ei tarkoita nopeampaa tai sulavampaa käyttökokemusta, niin yhtä hyvällä sovellus- ja käyttöjärjestelmätarjonnalla enemmän on myös parempi. Niinpä on suotavaa, että muistin määrä kasvaa.
Nyt tiedot kertovat, että kiinalaisvalmistaja LeEco on tuomassa markkinoille älypuhelinta kahdeksan gigatavun RAM-muistilla. Aiemmin LeTV-nimellä tunnettu firma on ollut otsikoissa Applen Hitler-vertailuista sekä markkinoiden ensimmäisestä Snapdragon 820 -puhelimesta. Nyt yhtiö jatkaa jälkimmäisenä mainitulla, paremmalla linjalla ollen kenties ensimmäinen kahdeksan RAM-gigatavun puhelin.
Tässä vaiheessa kyse on tosin vielä vain huhusta, mutta varsin mehukkaasta sellaisesta. Vaikka kyse olisi paikkansapitävästä huhusta, niin joudumme odottelemaan laitetta vielä tovin, sillä tässä uudessa Le Max 2 -mallissa on väitetysti myös vielä julkaisematon Snapdragon 821 -piiri.
Kuvassa: Le Max Pro

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.