Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Snapdragon 820:lla varustettu älypuhelin esiteltiin

Puhelinvertailu


CES-messuilla on esitelty jo televisioita, virtuaalilaseja, näyttöjä, tabletteja sekä tietokoneita, mutta onpa messuille eksynyt myös aiemmin julkaisemattomia älypuhelimia.

Yksi harvoista millään tapaa suuremmin merkittävistä uusista älypuhelintuotteista CES-messuilla on Le Max Pro. Kyseessä on kiinalaisvalmistaja LeTV:n laite, joka on maailman ensimmäinen Snapdragon 820 -huippupiirillä varustettu älypuhelin.
Mielenkiintoisista Applen ja Hitlerin vertailusta tuttu televisiovalmistaja on aiemmin panostanut muun muassa Ubuntu-puhelimiin, mutta tällä kertaa laitteessa pyöritetään Androidia.

Le Max Pro:lla yhtiö pyrkii länsimaiden markkinoilla maaveljien Huawein ja ZTE:n tapaan. Mallin tekniikka on huippua myös järjestelmäpiirin ulkopuolella: 21 megapikselin kamera, 6,33 tuuman QHD-kosketusnäyttö ja 4 gigatavua RAM-muistia.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja