Voittaako päivittynyt OnePlus 3 nopeudessa Galaxy S7:n?

Matti Robinson
20. heinäkuuta, 2016 22:00

OnePlussan uusi huippumalli OnePlus 3 on otettu vastaan loistavasti sekä arvostelijoiden että kuluttajien toimesta, mutta täysin kitkattomasti ei kiinalaisyhtiön julkaisu kuitenkaan mennyt. Arvostelijoiden huomioimat ongelmat näytössä ja RAM-muistin hallinnassa otettiin kuitenkin pikaisesti korjauksen alle.
Kuukauden sisällä julkaisusta OnePlus 3 sai merkittävän päivityksen, jonka avulla näytön saa kalibroitua aidompiin väreihin ja yhtiön mukaan huimastai kuuden gigatavun RAM-muistista pääsee nauttimaan nyt entistä paremmin.
PhoneBuff onkin ottanut tosielämän suorituskykytestiin tähän asti ykköspaikkaa pitäneen Galaxy S7:n Exynos-version sekä OnePlus 3:n uudella päivityksellä varustettuna. Ennen päivitystä Galaxy S7 otti helposti voiton, kun OnePlus 3 ei pitänyt sovelluksia taustalla päällä, mutta miten on nyt päivityksen jälkeen?
Päivitys on selkeästi auttanut, sillä pelit pysyvät taustallakin päällä, joten kuuden gigatavun RAM-muistista on todella hyötyä. Lopulta OnePlus 3 päätyy voittamaan Galaxy S7:n melko selkeästi, joka on huikea suoritus 400 euron puhelimelta.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.